Schiedamse Meesters

Identiteit

Lees meer

Schilderachtig wonen in het groen.

Vorig jaar is met de Ketheltunnel een snelle verbinding tussen Rotterdam en Delft tot stand gekomen. Het dak van de tunnel biedt mogelijkheden voor recreatie en is door gemeente Schiedam onder andere ingevuld als nieuwe locatie voor lokale sportclubs.  Als gevolg hiervan komen op meerdere plekken in Schiedam, sportvelden en –parken vrij voor een nieuwe bestemming. Eén van deze plekken is Sportpark Kethel, gelegen tegen het prachtige Beatrixpark. Op deze plek realiseert Dura Vermeer een hondertal woningen in het hogere segment.

Huisstijl

Logo en thema waren reeds vastgelegd. Dura Vermeer vroeg ons dit door te ontwikkelen in een passende huisstijl.

Verfstreep

Een verfstreep dient ter ondersteuning en als sierend element en kadering van tekst en beeld. De streep sluit aan bij het logo en versterkt de schilderachtige sfeer op een hoogwaardige manier.

Kleur

De zes typen woningen zijn ieder aangeduid met een eigen (verf)kleur en dito naam. Deze kleuren vallen binnen het natuurlijke palet en versterken het onderscheid tussen de woningen op een visuele manier.

Fotografie

Naast de gebruikelijke renders van de woningen, hebben we op locatie gefotografeerd om een aanvullende beeldbank voor het project aan te leggen. Deze beelden complementeren de visualisaties van de woningen en geven een extra dimensie aan het project.

Design

Al de onderdelen komen samen in een passende identiteit, die het hoogwaardige en schilderachtige karakter van het project overbrengen. Voor promotie en beurzen ontwierpen we posters en banners, verkoopkaarten en uiteindelijk de complete brochure voor geïnteresseerden.

Papierkeuze

Zowel de ontwerpen als het drukwerk hebben een luxe uitstraling. In het ontwerp ligt dat in de combinatie van fotografie, kleur en huisstijlelementen. Voor het drukwerk is gekozen voor een wat zwaarder papier met linnenstructuur. Het geheel heeft een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, perfect passend bij het project.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Fris, snel en prettig

De samenwerking met NCP op het project Schiedamse Meesters is bijzonder goed verlopen. Een frisse blik gecombineerd met snel kunnen schakelen maakte dit erg prettig. 

ir. Jeanine Driver - Junior Ontwikkelaar 

 

Renders: De Beeldenfabriek

Architectuur: HFB

We denken graag met je mee.

Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003