R’damse Nieuwe

Huisstijl

Lees meer

Groos op R'damse Nieuwe

Wat is er nu leuker dan, als Rotterdams buro, voor een mooie club als Rotterdamse Nieuwe te mogen werken? Rotterdamse Nieuwe is een community van actieve Rotterdammers die zich met woord en daad inzetten om de stad bruisend en aantrekkelijk te maken. R'damse Nieuwe gaat immer vooruit: precies de richting die wij volgen voor onze opdrachtgevers. Van Crowdforce tot Kennissessies en van Stadsverbetering tot Ondernemersboeken, bij ieder event komt een uitspatting van creativiteit kijken waar wij Rotterdamse Nieuwe graag in ondersteunen.

Een stuk van onze maatschappelijke betrokkenheid op lokaal niveau. 

Inspiratie sessie: de verslagen

Met zoveel gebundelde brainpower op de avonden van Rotterdamse Nieuwe, evenement na evenement, is verslaglegging van grote, toegevoegde waarde. Extra prettig als dit er goed uitziet, passend bij de identiteit en het werk van Rotterdamse Nieuwe. Van iedere sessie die door Rotterdamse Nieuwe wordt georganiseerd geven wij het verslag vom, iedere keer weer bomvol fijne content en goede foto's. 

Jonge ondernemers: het boek

In samenwerking met Vers Beton publiceerde Rotterdamse Nieuwe begin 2015 een verzameling van interviews met twinting jonge Rotterdamse ondernemers. Van de mannen van Vico tot de dames van Kromkommer en van het brood van Bakker Jordy tot de heerlijke Gin van Bobby. Aan ons de eervolle taak om deze vorm te geven in een negentig pagina tellend boek. 

  • 1
  • 2
  • 3

"Een bijzonder prettige manier van werken"

Nieuw Creatief Pell werkt ontzettend proactief. Ze richten zich niet alleen op deadlines en verantwoordelijkheden, maar dragen actief zorg voor het succes van het gehele process.

Bart van der Zande - Connector R'damse Nieuwe

Kunnen we jou ook groos maken?

Kom langs voor een bakkie R'damse koffie

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003