primephonic

Projectmanagement

Lees meer

SUPERIOR SOUND FOR PREMIUM MUSIC

primephonic is een high-end online platform voor liefhebbers van klassieke muziek. Dankzij de moderne technologie download je op primephonic de beste klassieke muziek in de hoogste kwaliteit audio-formaten. Je ontdekt er nieuwe muziek en komt er in contact met gelijkgestemde muziekliefhebbers. De ontwikkeling van een omvangrijk, internationaal platform als primephonic vergt een goede organisatie en aansturing. In deze opdracht waren wij verantwoordelijk voor het management van dit mooie project.

 

Luister met ons mee. 

ERVARING

Het succes van een project hangt af van verschillende factoren en samenwerken met specialisten is daarin key. Het principe van “schoenmaker blijf bij je leest”. Tijdens de bouw en ontwikkeling van primephonic stuurden wij een team van developers en designers van verschillende buro’s aan.

OBJECTIEF

Juist in projectmanagement-opdrachten is een objectieve benadering van belang. Wij waren de onafhankelijke spil die dagelijks alle partijen en projecten aan elkaar verbond en hen begeleidde van uitvoering naar oplevering.

RESULTAATGERICHT

Wanneer design en techniek gaan samenwerken, kom je soms voor uitdagingen te staan. Wij ondersteunden alle partijen bij het inspelen op situaties en maken van keuzes. Altijd met de deadline en het einddoel voor ogen.

OP LOCATIE

Optimaal resultaat staat voorop. In onze rol als projectmanager waren wij dagelijks bereikbaar en in actie. Wekelijks ontmoetten wij het projectteam op locatie van de klant.

SAMENWERKING

primephonic is in een periode van ruim een jaar ontwikkeld en gelanceerd. Samen met alle betrokken partijen hebben wij van niets, iets en uiteindelijk iets heel moois gemaakt. Deadlines en het einddoel stonden hierin altijd voorop. Een intensief project waar wij trots op zijn: primephonic is klaar om de markt te veroveren en blijft in ontwikkeling.

TOEKOMST

De omgeving waarin primephonic opereert, zal in de komende jaren erg veranderen. Oplossingen zoals Apple Music en Spotify zullen in grote mate de toekomst van het beluisteren bepalen. Het zou kortzichtig zijn om je ogen hiervoor te sluiten. Dat hebben we tezamen met primephonic dan ook niet gedaan en met hen naar de langere termijn toekomst gekeken en hiermee de investering te waarborgen.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

100% betrokkenheid, flexibiliteit en inzet voor een goed resultaat

“Als projectmanager verliest Nieuw Creatief Peil het beoogde eindresultaat, dat samen met ons als klant is gedefinieerd, niet uit het oog en stelt alles in het werk om de gestelde doelen te bereiken. Hun flexibiliteit, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid, geduld en kritische oog hebben het door ons gewenste resultaten doen bereiken en maken Nieuw Creatief Peil tot een zeer prettige en professionele partner.”

- Dirk Jan Vink, Managing Director primephonic

Luister en speel met jouw merk!

Wij denken graag met je mee.

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003