Philips Innovation Award

Huisstijl

Lees meer

vormgeven aan groei

De Philips Innovation Award (PHIA) is uitgegroeid tot één van de bekendste innovatie prijzen voor studenten start-ups waarvoor Nieuw Creatief Peil sinds 2012 werkt. In 2014 kregen wij de opdracht om een volledig nieuwe huisstijl voor PHIA te ontwikkelen. Een meer professionele en uniforme uitstraling die een bredere doelgroep aanspreekt én bereikt, passend bij het succes en de groei van het evenement en bij de Philips huisstijl.

Dat zijn de uitdagingen die wij graag aangaan!

huisstijl

Een combinatie van de Philips corporate huisstijl en een look die jonge ondernemers aanspreekt.

partner

Wij geloven dat start-ups de game changers van de toekomst zijn. Hierin ondersteunen wij hen graag, ook in de diensten die wij aanbieden. Zo is Niké Dolman onze partner fotografie voor de Philips Innovation Award.

the bulb

Het icoon: het begint allemaal met een idee, creativiteit en heel veel energie en spanning. : )

marketing

Media-breed ondersteunen wij de PHIA, van drukwerk tot online marketing van het event.

De tijd vooruit

Wij zijn als Gold Partner verbonden aan de Philips Innovation Award. Wij ondersteunen het evenement niet alleen op creatief vlak, maar voorzien de organisatie en deelnemers ook van advies op het gebied van business strategy. Samen bouwen aan de lange termijn.

De Jury

Als Gold Partner zijn wij tevens jurylid van de Philips Innovation Award. Hierbij delen wij onze kennis en expertise en toetsen de plannen van de deelnemers op het gebied van marketing en creativiteit. Wij helpen de deelnemers bij het bepalen van de merkstrategie en positionering van hun innovatie.

  • 1
  • 2
  • 3

"Snel, creatief en altijd bereikbaar"

Wij genieten van NCP als partner omdat zij ongekend snel werken, met inspirerende ideeën komen en altijd bereikbaar zijn. Nieuw Creatief Peil voelt feilloos aan welke kant wij op willen en ondersteunen ons met gevraagd én ongevraagd – maar welkom – advies!  

Michiel Hennink - Board Member Communication 2015

ook op zoek naar een creatief partner?

Neem contact op met ons via

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003