Kek

Huisstijl

Lees meer

WELKOM BIJ KEK! THUIS, MAAR DAN UIT.

Kek is een concept-store, met een hart van hele goede koffie, in het centrum van Delft. Je drinkt er koffie, komt er voor ontbijt of lunch, maar ook voor een origineel cadeau uit de winkel vol vintage en nieuwe design. Op basis van een bestaand logo gaven wij de huisstijl van Kek vorm. 

Het resultaat? Een perfect pittige blend net zoals Kek de koffie schenkt!

RUIT

Tegenover het open en ronde logo van Kek kozen we een strakke en stevige ruit. Het contrast voor de perfecte balans. Net zoals Kek zelf steeds verandert, verandert de ruit keer op keer in de uitingen mee. Dynamisch, symmetrisch en kleurrijk als in een kaleidoscoop.

TEKSTEN

Kek is niet zo serieus. Het is er gezellig en lachen. Het gebruik van speelse teksten is dan ook een belangrijk onderdeel binnen de huisstijl en een verbindende factor voor de verschillende stijlelementen.

FOTOGRAFIE

In de huisstijl van Kek een prominente rol voor fotografie, waarmee het levendige karakter van Kek wordt benadrukt. En een mooi samenspel in het grid van de ruit.

KLEUR

Het palet van verschillende tinten vol, zacht en poederig groen geven de ruit haar kracht. Naar wens van Kek passend bij de Scandinavische en tegelijkertijd warme, vintage feel.

DESIGN BEFORE DECAF

Een conceptstore annex koffiebar die een 9 scoort in de AD Koffietest, verdient een gelijkwaardige huisstijl. Zo ontwierpen we onder andere een visitekaartje, cadeaubon, flyer, ansichtkaart, maar ook een linnen tasje, koffiebeker en buitenbord. 

PAPIER MET KARAKTER

Net zoals Kek kiest voor de beste en meest eerlijke koffie is er bewust gekozen voor gerecycled papier. Ongestreken papier met een subtiele vezel waarop de vintage look & feel van de huisstijl extra goed tot zijn recht komt. 

  • 1
  • 2
  • 3

ZIN IN KOFFIE GEKREGEN?

En benieuwd naar onze idee├źn, mail of bel ons op

info@buroncp.com of bel 010-340 5003.