Inntel Hotels

Huisstijl

Lees meer

Uniformiteit binnen de huisstijl

Met maar liefst vijf Inntel hotels door Nederland en het 5-sterren Mainport design hotel in Rotterdam, stond de directie van de Inntel Hotel groep voor een uitdaging. Ieder hotel haar eigen karakter laten behouden maar wel een uniformiteit in de huisstijl realiseren, die bij alle hotels voor herkenning zorgt. Aan Nieuw Creatief Peil de taak om dit te realiseren.

Op naar een herkenbare huisstijl!

kleuren

Waar in het begin elk Inntel Hotel met een eigen kleur werkte, zijn we overgestapt naar één uniforme kleur voor alle hotels. Hiermee wordt een sterkere identiteit gecreëerd en zorgen we voor een hogere herkenbaarheid.

PMS

We hebben hierbij het traject uitgestippeld en begeleid om in het drukwerk van PMS naar full colour over te stappen. Of het nu briefpapier of een hotel brochure betreft. En het levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

drukwerk

Over alle hotels verdeeld hebben we maar liefst meer dan 130 verschillende drukwerk items begeleid en gerealiseerd. Deurhangers, barbonnen, laundry lists, brochures, koffie kaartjes en ga zo maar door, met oog voor detail.

portal

Resultaat verbeteren voor onze klanten staat voorop. Een eigen drukwerk portal gekoppeld aan het order proces van onze vaste drukker verhoogt de efficiëntie van drukwerk beheer en maakt inzichtelijk wat de voorraad is.

Website

De samenwerking met Inntel is gestart vanuit de online behoefte voor een nieuwe website. Als aanzet op de overstap naar één uniforme kleur is hier reeds gewerkt met het Inntel oranje. Op inntelhotels.nl is de algemene informatie over de Inntel Hotel groep te vinden en heeft elk hotel tevens haar eigen website. 

Mobile

Een belangrijke succesfactor voor de website is de mobiele weergave. De smartphone is in het bijzonder voor de moderne hotelgast onmisbaar. Van gebruik voor navigatie in de stad tot het zoeken van het meest favoriete restaurantje en na kunnen lezen van alle belangrijke informatie over Inntel en haar hotels.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

"Nauwkeurig, creatief en proactief"

Nieuw Creatief Peil staat voor ons voor nauwkeurig, creatief en proactief. Een partner die met je meedenkt om tot de beste oplossingen te komen!

Marijke Mesman-Hoekstra - Project Manager

ook op zoek naar een creatief partner?

Neem contact op met ons via

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003