Giraffe Coffee Roasters

Re-branding huisstijl

Lees meer

Met kop en schouders er boven uit

Giraffe Coffee Roasters springt er, net zoals zijn evenbeeld, met kop en schouders boven uit. Dat zit hem in de hoogstaande kwaliteit en ultraverse koffie die zij branden, in de schare particuliere fans, maar ook in de prijzen die zij al in de wacht slepen en de gerenommeerde horecagelegenheden waar Giraffe Coffee Roasters levert. Op basis van enkel een bestaand logo ontwikkelden wij de huisstijl voor deze jonge Rotterdamse onderneming. 

Je begrijpt; de Giraffe koffie staat bij ons voor je klaar!

Illustraties

Het logo van de Giraffe was er al, toch lag er een meer dan uitdagende opdracht voor ons aan de start van dit project. De huisstijl die wij ontwikkelden past bij de naam, het product en de ondernemers. De illustraties in aquarel stijl; verbeelden de herkomst van de koffie (de koffieplant), staan voor ambacht en tonen het gebruik (de portafilter).

Duidelijk

Verpakkingen zonder poespas, die duidelijk communiceren wat je in handen hebt. En waar veel koffiebranders hun vingers niet durven te branden aan het vermelden van de branddatum, toont Giraffe juist bewust en trots de branddatum van haar verse blends.

Papier

De papierkeuze is één van de belangrijkste stijlelementen binnen de huisstijl van de Giraffe Coffee Roasters. Het bruine kraftpapier straalt authenticiteit uit en lonkt naar tijden waar koffie in ieder huishouden nog zelf werd gebrand en gemalen.

Stationary

Bij premium koffie en service, hoort premium drukwerk.

  • 1

"No-nonsens en snel"

Nieuw Creatief Peil begrijpt perfect wat wij als Rotterdamse kofiebranders willen uitdragen. Zij zijn de no-nonsense, betrouwbare en snel schakelende partner die ervoor waakt dat wij uitdragen waar we voor staan.

Maarten van der Jagt - mede eigenaar Giraffe Coffee Roasters

Zin in een kop koffie?

En benieuwd naar onze ideeën, mail of bel ons

info@buroncp.com of bel 010-340 5003