EFR Business Week

Huisstijl

Lees meer

Een onderscheidende en flexibele huisstijl

De EFR Business Week is hét inspirerende event met internationaal gerenommeerde sprekers op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Grootheden als Benjamin Netanyahu en José Manuel Barroso spraken eerder bijvoorbeeld op de EFR Business Week. Ieder jaar weet de organisatie weer spraakmakende namen te werven. 

Een duidelijke huisstijl als fundament, met de flexibiliteit voor ieder jaar een net even andere look.

Icoon

Om een herkenbare huisstijl te creƫren kozen wij voor een krachtige en simpele vorm als centraal icoon. Het monogram met daarin de afkorting van het evenement wordt als merkstempel gemakkelijk overal toegepast.

het logo

Uitgewerkt naar het logo zorgt dit icoon samen met een stevige letter voor een uitstraling met impact. Door een kleine wijziging in het jaartal en het aan te passen thema kan het logo voor meerdere jaren gebruikt worden.

flexibel

Een huisstijl die zorgt voor herkenning van de EFR Business Week identiteit, maar waarbij jaarlijks nieuwe elementen - passend bij het thema van het jaar - kunnen worden toegepast.

online

Ook de online aanwezigheid van de EFR Business Week behoorde tot onze werkzaamheden. Een responsive website en het vormgeven van verschillende social media kanalen.

on-campus evenement

Met de tientallen evenementen die op de campus van Erasmus Universiteit plaatsvinden, is creativiteit een belangrijke variabele om je te onderscheiden. De huisstijl van de EFR Business Week is tot leven gebracht in drukwerk, digitale, outdoor- en promotionele uitingen.

EFR Business Week magazine

Het EFR Business Week magazine is een belangrijk onderdeel van de promotie en communicatie naar de bezoekers. Een volwaardig issue volledig gewijd aan het evenement met interessante interviews, bedrijfsprofielen en alle ins- en outs van de EFR Business Week. Naast de vormgeving verzorgen wij ook jaarlijks het drukwerk van het EFR Business Week magazine. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

"PRO-ACTIEF EN OPLOSSINGSGERICHT"

Vanuit de EFR Business Week werken wij al meerdere jaren samen met Nieuw Creatief Peil. Het is erg prettig dat zij pro-actief meedenken in de oplossingen en dat de opdrachten ook op korte termijn kunnen worden opgepakt.

Wouter ten Brink - Commissioner of Marketing

Let's talk business!

Neem contact op met ons via

 mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003