BlueCielo

Re-branding huisstijl

Lees meer

EEN NIEUWE STIJL VOOR EEN WERELDSPELER

BlueCielo is een van de grootste spelers in software-oplossingen in Asset Lifecycle Information Management (ALIM) en Engineering Information Management (EIM). Met kantoren in Europa, Brazilië en de Verenigde Staten biedt BlueCielo wereldwijd software-oplossingen in de chemische, mijnbouw, olie & gas, energie en farmaceutische industrie. Waar wij begonnen met de vormgeving van het jaarverslag 2014 en de corporate brochure, ondersteunen wij BlueCielo nu op een breed scala van hun digitale sales & marketing uitingen. 

De informatie die BlueCielo met haar doelgroepen deelt, kan soms heel complex zijn, ook om vorm te geven. Zo lag er voor ons een mooie uitdaging. Om alle informatie duidelijk te laten spreken, ontwikkelden wij een basis grid waarmee overzicht en eenheid wordt gebracht in alle BlueCielo uitingen. 
 

Bluecieloecm.comEngineering information made easy

GRID

Een basis grid met veel witruimte en een heersende leesvolgorde. Zodat datgene wat aandacht nodig heeft er duidelijk uitspringt. Simpele regels die zorgen voor rust, eenheid en een aangenaam beeld.

VISUALS

BlueCielo maakt veel gebruik van infographics, tabellen, grafieken, financiële gegevens en illustraties. Elementen die vragen om consistentie en één herkenbare stijl waarmee het jaarverslag een upgrade kreeg. Soms ontworpen we een visual vanaf punt 0, soms kreeg een visual een update nieuwe stijl.

TYPOGRAFIE

De informatie die BlueCielo deelt, vraagt om een rustige, maar krachtige letter. De letter die wij kozen past bij de vormtaal van BlueCielo, heeft de kracht om informatie helder over te kunnen brengen en komt bovendien goed tot zijn recht in een open ontwerp. Perfect voor de datavisualisatie van BlueCielo.

FOTOGRAFIE

Fotografie vervult een prominente rol in de uitingen van BlueCielo. De full-over hoofdstukpagina's in het jaarverslag zorgen voor een visuele en sfeervolle onderbreking. Samen met BlueCielo selecteerden we beelden die aansluiten bij het merk en diens activiteiten.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

WE ENJOY WORKING TOGETHER

“We thoroughly enjoy working with Nieuw Creatief Peil. They understood how to represent our brand immediately!”

Gilyan Parker-Weekes - Marketing Consultant BlueCielo ECM Solutions

We denken graag met je mee.

Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

mail info@buroncp.com of bel 010-340 5003