Shaker Sessie

Het startpunt van een sterk merk

Sterke merken worden gebouwd met een duidelijke en doordachte strategie als basis. De Shaker Sessie is een creatieve workshop waarin wij merken helpen om zich krachtig te (her)positioneren. Een snelle, effectieve methode met nieuwe inzichten en praktische adviezen als resultaat.

De Shaker Sessie is een door ons zelf ontwikkelde methode die bestaat uit twee workshops en een presentatie van onze bevindingen. Voorafgaand vragen wij je om een vragenlijst over jouw merk in te vullen, daarna begint het echte werk. Shaker Sessie #1 bestaat uit een creatieve brainstorm van twee uur waarin we samen kritisch kijken naar het fundament van je merk (o.a. de kernwaarden, missie en visie). In Shaker Sessie #2 kijken we naar de omgeving waarin je opereert en naar wat en wie je wilt bereiken in het komende jaar. Op deze wijze krijgen we samen een goed beeld van de uitdagingen, die deze doelen mogelijk in de weg kunnen staan. 

Wij nemen het merk onder de loep en schudden je even helemaal door elkaar. Aan de hand van het Merk Canvas© definiëren we de ins, outs en uitdagingen van het merk. Misschien moet de strategie worden aangepakt, past de huisstijl niet voldoende of sluiten sales- en marketingplannen niet op elkaar aan.

Van analyse tot actie
Na Shaker Sessie #2 gaan onze strategen en creatieven aan de slag en werken wij een praktisch advies uit om de besproken doelstellingen te behalen. Dit advies wordt gepresenteerd in de derde en laatste afspraak en geeft inzicht in de te nemen toekomstige stappen. Soms kiezen organisaties er voor om de Shaker Sessie los in te zetten; bijvoorbeeld als halfjaarlijkse evaluatie. Vaker is de Shaker Sessie het startpunt van een langdurige samenwerking met Nieuw Creatief Peil. Gaan we na de workshops samen met de resultaten aan de slag? Dan varieert onze inzet van grafisch vormgeving, ontwikkeling van online marketing en content creatie, interieurontwerp tot strategisch projectmanagement. Bekijk ons complete aanbod op onze menukaart.

Benieuwd naar wat wij voor jouw merk kunnen betekenen?
Bel of mail ons op 010-3405003 of shaker@buroncp.com.