Merkinterieur ontwerp

Het tot leven laten komen van het merk in de fysieke ruimte behoort voor ons tot het complete merkplaatje. Als creatief groei bureau bieden wij dan ook de unieke mix van strategie, vormgeving en architectuur aan middels onze merkinterieur oplossingen. Van eerste schets tot uitvoering en begeleiding transformeren wij iedere ruimte tot een verlengstuk van het merk.

☎   neem contact op   ⤺   terug naar diensten

Schets

Ieder merkinterieur begint met een eerste schets. Op basis van de briefing komen alle ideeën tot stand en worden schetsmatig uitgewerkt. Het schetsen varieert van de globale uitwerking op een plattegrond tot de eerste tekeningen van losse meubelen of onderdelen.

Het schetsen geeft richting aan de uitvoer en biedt de nodige input om een project begroting op te stellen.

Uitwerking

Wanneer de richting bepaald is, worden de schetsen uitgewerkt tot technische tekeningen. Functie, maatvoering en toepassing worden uitgewerkt in 2D of 3D werktekeningen. Deze tekeningen zijn de exacte input voor de verdere ontwikkeling van het merkinterieur.

Op basis van de technische werktekeningen wordt het project qua planning, kosten en uitvoering concreet verder ingevuld.

Materiaal

Samen met de technische werktekeningen wordt bepaald welk materiaal toegepast wordt binnen de ruimte. Van de afwerking en kleur op de vloer en muren, tot de keuze voor het gebruik van hout, staal of stoffen. In deze fase worden de puntjes op de i gezet en wordt door middel van mock-ups of renders gevisualiseerd hoe de ruimte er uit komt te zien.

Uitvoering

Na de drie voorgaande stappen staat het project in de startblokken om uitgevoerd te worden. Op basis van de tekeningen en materialisatie worden de juiste partners gekozen om ons hierin te ondersteunen. Wij begeleiden het process richting aannemers en/of uitvoerders en zorgen dat het merkinterieur gerealiseerd wordt zoals gepland én begroot.

Nieuwsgierig geworden naar onze merkinterieur oplossingen en benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?

✎  vraag een gratis schets aan