Onze diensten

Positionering

Waar sta je voor en waar ga je voor?

Wij willen weten wie jullie zijn? Wie jullie klanten zijn en hoe jullie hen bereiken? Dat klinkt eenvoudig, maar de spijker op zijn kop slaan, is vaak lastiger dan gedacht. Je merk positioneren betekent keuzes maken voor de bouw van een uniek merk. Wij helpen je bij het formuleren en finetunen van onder andere jullie missie, visie en kernwaarden en hoe deze in praktijk te brengen. Van positionering en huisstijl naar strategie, offline- en online communicatie. Bijvoorbeeld via een workshop als de Shaker Sessie.

Wil je aan de slag met de strategie van jouw merk? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag!

Huisstijl

Wij geven je merk vorm

Omdat wat je uitstraalt en wat je wilt zeggen, moet zijn wie je bent. Het geheel van visuele elementen die je merk zichtbaar maken, is de huisstijl. Denk aan een logo, lettertype, patronen en kleurgebruik. Zoals de huisstijl die we ontwikkelden voor koffiebar Kek.

Grafisch vormgeving en drukwerk

Wij houden van slimme en mooie grafische oplossingen in hoogwaardig drukwerk. Van de klassiekers als visitekaartje en briefpapier, tot boeken, brochures en banners. Onze service reikt van het daadwerkelijk grafisch ontwerpen tot advies en begeleiding van het drukwerk en alles daar tussenin.

Interieurontwerp

De inrichting van een kantoor, restaurant of winkel vormt een belangrijk onderdeel van de merkbeleving. Een goed interieurontwerp, met de identiteit van het merk als basis, heeft een positieve uitwerking op de merkbeleving. Wij brengen merken tot leven in interieur: van schets tot oplevering. Zoals we bijvoorbeeld voor Danone Nederland realiseerden.

Online

Web design

Een website is de basis van de online communicatie van je merk. Dit is de plek waar je je doelgroepen informeert, (inter)actief met hen communiceert en vertrouwen wekt. Wij ontwerpen websites, met oog voor functionaliteit en passend bij het merk en jullie online marketing. Of het nu een responsive basis website is of een uitgebreid content platform. Net zoals we voor restaurant, wijnbar, deli en koffiebar East57 deden.

Web development

Samen met onze vaste development partner zijn we in staat om het design om te zetten in een maatwerk website die zowel aan de voorkant als de achterkant perfect aansluit op jullie wensen. Hierbij gaan we functioneel de diepte in en zorgen dat er meer dan een mooi design ontwikkeld wordt. Gebouwd op Craft CMS, Ruby on Rails, Joomla of ander platform. Stuur een mail naar info@buroncp.com om jullie wensen te bespreken.

Wordpress website

Op zoek naar een informatieve website die binnen 4 weken online is, van wireframe structuur tot design en content? Wij hebben een 5 stappen plan ontwikkeld waarmee we dit op basis van Wordpress mogelijk maken. Of het nu om een online visitekaartje gaat of een nieuwe website voor conversie geoptimaliseerd. Vraag de eGuide aan door een mail te sturen naar info@buroncp.com en ontdek hoe je in 5 stappen tot een succesvolle website komt.

Content marketing

Naast een website, zijn onder andere een goede SEO, inzet van social media en nieuwsbrieven onmisbare online marketing tools. Content en context staan hierin centraal: het gaat om het gericht delen van informatie op de juiste plaats, de juiste tijd en voor de juiste persoon. Van Persona ontwikkeling tot content creatie; samen optimaliseren wij de online positionering en geven de meest rendabele marketingkanalen van je merk een boost.

Als certified inbound marketing partner van Hubspot vertellen we je graag meer over content marketing en hoe je online meer leads kan genereren voor je business. Neem contact op met Rogier via r.wilmink@buroncp.com en hij maakt graag een afspraak om je meer te vertellen over de inbound methodiek.

Strategie

Wanneer een merk is gepositioneerd, de ambities zijn bepaald en de huisstijl staat, kun je aan de slag. Maar niet zonder een concreet plan. Wat ga je wel en niet doen? Op welk moment en waarom? Ofwel, wat wordt de strategie van jouw merk?

Doelstellingen bepaal je voor de onderneming, je merk en de marketing van je merk. Samen stellen wij een actieplan en taakverdeling op om de doelstellingen voor je onderneming en merk te behalen. Zoals Eisenhower ooit zei: 'Plans are nothing, planning is everything'. Juist daarom begeleiden we je – na het maken van de planning - op continue basis in het verdere traject. In onder andere wekelijkse (of maandelijkse) meet-ups halen we samen het beste uit jouw merk.

Wat staat er voor jouw merk dit jaar op de agenda? We denken graag met je mee!